Köpvillkor

Healthy Life Inspires AB har sitt säte i Järfälla, Sverige. 

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mejl till support@healthylifeinspires.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

 

Beställning

På healthylifeinspires.com kan du beställa samtliga varor som visas på vår hemsida. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Alla priser inkluderar moms och är i svenska kronor (SEK). Priserna gäller inom Sverige.

Efter genomfört köp skickas en orderbekräftelse till din angivna email adress. Hittar du inte mejlet dubbelkolla din skräppost och/eller att du angett rätt email adress vid köptillfället.

 

 Betalning

 På healthylifeinspires.com har du möjlighet att betala med följande betalsätt:

  1. VISA
  2. MasterCard
  3. Klarna
  4. PayPal

Ingen avgift debiteras vid betalning.

När du betalar med betalkort är du skyddad mot bedrägerier. All data som utväxlas mellan din dator och Healthy Life Inspires webbplats är krypterad. Betalningsdata krypteras och skickas direkt till vår betalningspartner som är certifierad för at hantera kreditkortsinformation. Varken Healthy Life Inspires eller andra har möjlighet att läsa denna data.

Healthy Life Inspires kan aldrig dra ett större belopp än vad du godkänt vid inköpstillfället.

Vid betalning med Klarna Checkout är alternativen kort- eller fakturabetalning. Vid fakturaköp får kunden automatiskt en faktura på sitt köp från Klarna. Fakturan skickas per e-post till den mail man uppgett i sin beställning och kan även betalas via Klarnas app. Vid fakturafrågor vänligen kontakta Klarnas kundservice.

Vänligen observera att om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 24 % plus vid var tid av Riksbanken fastställd referensränta. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per port. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Kunden kan kontrollera sina fakturor på https: //klarna.com/sv/mina-sidor.

 

Ångerrätt

Du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från dagen efter du tagit emot din vara. Vid utnyttjande av ångerrätten vänligen kontakta oss på support@healthylifeinspires.com och uppge ordernummer. 

Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag, helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag. Du har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då vi mottagit meddelandet. Du behöver ha skickat tillbaka varan inom senast 14 dagar från det att du meddelat oss. Dock kan du får vänta tills dess att varan har kommit åter till oss.

 

Returer

Returer skickas till följande adress:

Healthy Life Inspires AB 

Kärrbodavägen 30
SE-17771 Järfälla

 

Packa varan/varorna väl så att de inte skadas i transporten. Lägg till en dokument i paketet där du skriver ditt namn samt ordernummer. Skicka returen till oss snarast, så vi kan hantera din retur så fort som möjligt. När vi har mottagit returen kontrollerar vi varorna. Vid godkänd retur återbetalar vi full betalning exkl. frakten.

Vi rekommenderar att du skickar returen med spårbar frakt då Healthy Life inspires AB ej ansvarar för returer som försvinner på vägen tillbaka till oss. (Har ditt paket trots spårbar frakt försvunnit vänligen kontakta ditt fraktbolag.)

Har du valt betalningssätt via Klarna och du har en obetald faktura är det viktigt att pausa fakturan hos Klarna för att den inte ska förfalla. Det kan du göra det själv i Klarnas app.

 Vi kan inte acceptera returer vid följande fall:

  1. Produkter som har öppnats så att förpackningen blivit skadad eller förseglingen brutits.
  2. Produkter som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar vilket för dem oanvändbara för återförsäljning.

Vid retur står du själv för returkostnaden och ansvarar för paketet tills det levererats till Healthy Life Inspires.

Så fort vi har bearbetat ditt ärende skickar vi dig ett mail som bekräftar detta. Om du har frågor kring returer eller återbetalning i allmänhet kontakta oss på support@healthylifeinspires.com. Om du vill ha nya varor går du helt enkelt in på heatlhylifeinspires.com och gör en ny beställning.

 

Byte

Om du vill byta en vara gör du det enklast genom att utföra en retur på varan du vill byta enligt instruktionerna ovan och sedan lägga en ny beställning.

 

Ej uthämtad försändelse & Skadat Gods

Om du inte hämtar ut paketet har Healthy Life Inspires rätt att debitera en avgift om 300 SEK för nedlagt arbete och fraktavgifter.

Om godset är skadat vid leveransen ska du meddela detta till fraktbolaget genast och reklamation ska göras direkt till fraktbolaget.

Märker du först att godset är skadat när du kommer hem så ska du kontakta oss direkten på support@healthylifeinspires.com och ta en bild med din mobil på skadan och bifoga denna i mailet till oss.

Om du fått en skadad, defekt eller felaktig vara byter vi självklart ut den till dig.

I båda fall ska du kontakta oss direkten på support@healthylifeinspires.com. Skriv ditt ordernummer och ta en bild med din mobil på skadan och bifoga denna i mailet till oss.

 

Felskrivningar

Healthy Life Inspires.com reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på webbplatsen, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar (såsom förändrade priser från leverantörer, valutaförändringar) eller felaktig information angående om en vara finns i lager. HLI har rätt att korrigera sådana eventuella fel och att ändra eller uppdatera informationen när som helst.  

 

Reklamation

Om du får hem en vara som är defekt eller är missnöjd med en produkt som du har köpt från oss är du välkommen att kontakta oss. Meddela ordernummer samt eventuellt batchnummer på produkten. Vi tar tacksamt emot all feedback.