FAQs

Kort om oss och våra produkter

På Healthy Life Inspires älskar vi hälsa och allt som har med det att göra! Att få dela med oss av vårt intresse och våra kunskaper är det som driver oss varje dag. Vi är ständigt nyfikna på både gamla visdomar, som till exempel Ayurveda, och de senaste forskningsrönen. Genom att kombinera det bästa från det förflutna och det moderna kan vi erbjuda unika och effektiva produkter som gör skillnad i människors liv.

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta lösningar som fungerar i en hektisk vardag, men med våra produkter kan du vara säker på att de passar din livsstil. Vi testar noggrant alla produkter innan de hamnar på hyllorna, vilket garanterar att du alltid får högsta kvalitet och de bästa användningstipsen.

Hos oss finns det alltid utrymme för att utforska nya idéer och utveckla vårt sortiment. Vi vill inspirera dig att ta hand om din hälsa på ett positivt och glädjefyllt sätt, så att du kan känna dig som din allra bästa version av dig själv. Så varför inte bli en del av vår hälsosamma gemenskap och upptäcka allt det bästa som vi har att erbjuda?

Vårt "Glutenfria sortiment" innehåller produkter som är helt glutenfria och tillverkade i en glutenfri fabrik. Vår Glutenfria mjölblandningar är speciellt utformade för personer som inte kan eller väljer att undvika gluten i sin kost på grund av intolerans, känslighet eller livsstilsval.

Däremot vår "Lågkolhydrat & fiberrika sortiment" innehåller gluten. Detta sortiment rekommenderas för dig som äter gluten och vill dra nytta av produktens unika egenskaper och hälsofördelar.

Lågkolhydrat- och fiberrik- mjölblandningar är utformade för att erbjuda olika och många hälsofördelar. Den innehåller
mindre kolhydrater än vanligt mjöl och är en populär ingrediens i dieter med lågkolhydratkost. Högra innehållet av fiber kan bidra till bättre matsmältning och tarmhälsa. Dessutom ger den en snabbare mättnadskänsla och motverkar överätande. Genom sin högre proteininnehåll kan vara ett bra val för personer som vill öka sitt proteinintag.

Uppfattningsvis, denna kollektionen är lämplig för alla som äter gluten, oavsett om man vill gå upp eller ner i vikt. Om man vill gå upp i vikt är det vanligtvis önskvärt att öka muskelmassan och undvika onödig fettansamling. Kollektionen är också en idealisk produkt för kvinnor i övergångsåldern (klimakteriet).

Ja, det finns många!

Med färdigblandad glutenfri mjölmix sparar du tid och ansträngning jämfört med att blanda flera olika mjölsorter själv. Dessutom är våra färdigblandade glutenfria mjölmixer utvecklade för att ge ett stabil resultat varje gång, vilket kan vara svårt att
uppnå när man själv blandar flera olika mjölsorter. Därför är det även kostnadseffektivt jämfört med att köpa flera olika glutenfria mjölsorter separat.

Vi är stolta över att erbjuda ett sortiment av superfoods av högsta kvalitet som är ekologiska och helt fria från tillsatser. Vi arbetar med en leverantör som delar våra värderingar om hälsa och hållbarhet, och som vi kan lita på att alltid leverera superfoods med full spårbarhet och högsta kvalitet. Så om du letar efter de bästa superfoods på marknaden kan du vara trygg med att du hittar dem hos oss.

Vi uppskattar feedback från våra kunder och är tacksamma för varje produktrecension! Genom att dela din åsikt hjälper du oss att förbättra våra produkter och ge andra kunder insikt i vad de kan förvänta sig. Skriv gärna en recension och dela med dig av din upplevelse!

Gör så här:

Gå till din favoritprodukt på hemsidan. Lite längre ner på produktsidan hittar du knappen "Skriv ett omdöme". Välj hur många stjärnor du vill ge produkten i betyg och skriv en recension.

Tack! 🤩